Lackkonservering – Askim, Mölndal, Mölnlycke och Västra Frölunda med omnejd

Hos oss på MT Bilrekond får du alltid högkvalitativ service och hjälp med din bil, oavsett om det handla om lackkonservering, polering eller något annat som vi erbjuder. Ni hittar oss i Västra Frölunda, i närheten av Mölndal, Mölnlycke och Askim med flera.

Tack vare många år i branschen har vi samlat på oss mycket erfarenhet och kunskap, vilket gör att din bil är i trygga händer hos oss. Med vårt arbete vänder vi oss till både företag och privatpersoner runt om Göteborgsområdet. Nedan kan du läsa mer om lackkonservering. Kontakta oss gärna om du skulle ha några frågor eller funderingar.

Permashine lackkonservering

Med professionellt utförd polering står lacken emot och stöter bort smuts bättre. Du skyddar lacken så att den håller sig fin och glansig längre. Vi är specialiserade på Permashine lackkonservering. Metoden och produkten skyddar lacken mot vägsalt, smuts, solens UV-strålning och har en garantitid på 6 år. Utan det blir lackytan så småningom spröd och torr och därmed mer mottaglig för angrepp. Utöver Permashine lackkonservering erbjuder vi även Ceramic Pro som är en effektiv behandling för att skydda ytskiktet och gör att lacken blir både högglansig och super hydrofobisk. Efter behandlingen bildas en mycket stark och tålig barriär som förhindrar påverkan på lacken från is, snö, UV-strålning och skadliga kemiska lösningar med mera.

Befinner du dig i Askim, Mölnlycke, Mölndal, Västra Frölunda eller någon annanstans i Göteborgsområdet och vill ha vår hjälp med lackkonservering är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Bilder från en behandling:

NYHETER

Har du frågor?

Kontaktformulär
reCAPTCHA

MT Bilrekond i Göteborg AB • Stora Åvägen 17, 436 34 Askim • 031-28 24 41 • mt@mtbilrekond.se