Lackskydd – Askim, Mölndal, Mölnlycke och Västra Frölunda med omnejd

Hos oss på MT Bilrekond får du alltid högkvalitativ service och hjälp med din bil, oavsett om det handlar om lackskydd, polering eller något annat som vi erbjuder. Ni hittar oss i Västra Frölunda, i närheten av Mölndal, Mölnlycke och Askim med flera.

Tack vare många år i branschen har vi samlat på oss mycket erfarenhet och kunskap, därmed är din bil i trygga händer hos oss. Med vårt arbete vänder vi oss till både företag och privatpersoner runt om Göteborgsområdet. Nedan kan du läsa mer om lackskydd. Kontakta oss gärna om du skulle ha några frågor eller funderingar.

Angelwax Enigma Genesis Lackskydd

Lackskyddet vi använder oss av heter Angelwax ENIGMA GENESIS. Detta lackskydd är en modern keramisk beläggning, den är designad för en professionell användning och den garanteras i 5 år. Just ENIGMA GENESIS är den ultimata beläggningen för ett professionellt resultat på din bil.

Vi på MT Bilrekond erbjuder 5 års skyddsgaranti efter denna behandling av bilen. Detta för att du som kund hos oss ska känna dig så säker som möjligt. Att lackskydda sin bil gör att du stärker motståndskraften, det kommer ge billacken en längre livstid. Dessutom blir bilen aningen lättare att sköta om när det kommer till tvättning.

MT Bilrekond ligger som sagt i Västra Frölunda men vi vänder oss till hela Göteborgsområdet, bland annat Askim, Mölndal och Mölnlycke med flera.

Vårt lackskydd ger:

  • Jättebra avrinning
  • Fantastisk glans & lyster
  • Man behöver inte göra om det

NYHETER

Har du frågor?

Kontaktformulär
reCAPTCHA

MT Bilrekond i Göteborg AB • Stora Åvägen 17, 436 34 Askim • 031-28 24 41 • mt@mtbilrekond.se