BILVÅRD & BILPOLERING
MÖLNDAL, MÖLNLYCKE, ASKIM & VÄSTRA FRÖLUNDA

Välkommen till MT Bilrekond i Västra Frölunda nära exempelvis Mölndal, Askim och Mölnlycke. Här får du och din bil den bästa tänkvärda servicen när det handlar om bilvård. Med över 35 år i branschen så har jag och teamet hunnit samla på oss mycket kunskap och erfarenhet kring bland annat bilpolering. Vi tar hand om både insidan och utsidan av bilen och hjälper gärna både företag och privatkunder. Här nedan kan du läsa om de olika tjänsterna firman erbjuder. Hör gärna av dig om du har några frågor kring våra olika tjänster av bilvård.

Bilvårdsproduker

Diverse bilvårdsprodukter till försäljning hos MTBilrekond för mer info ring 031-28 24 41
Mvh MTBilrekond

Dessa produkter är fantastiska och ger bilen den vård som den behöver!

Permashine lackkonservering

Med professionellt utförd bilpolering klarar lacken att både stå emot och stöta bort smuts på ett bättre sätt. Samtidigt som du skyddar lacken håller du den även glansig och fin under en längre tid.

Vill du ha mer information, läs mer här.

Angelwax Enigma Genesis

Angelwax ENIGMA GENESIS är en toppmodern keramisk beläggning designad för professionell användning och garanteras i 5 år.


5 års skydds garanti.

• Jättebra avrinning
• Fantastisk glans & lyster
• Man behöver inte göra om det

Vill du ha mer information, läs mer här.

Angelwax Enigma SOLARIS

Angelwax ENIGMA SOLARIS är en toppmodern keramisk beläggning designad för professionell användning och garanteras i 3 år.
Ett riktigt bra skydd för dig med leasingavtal.

3 års skydds garanti. 

• Jättebra avrinning
• Fantastisk glans & lyster
• Man behöver inte göra om det 

Vill du ha mer information, läs mer här.

Angelwax Enigma NEBULA

NEBULA från Angelwax är en toppmodern grafenkeramisk beläggning. Den kommer också att motstå vattenfläckar och lämnar superfin finish.


5 års skydds garanti.

• Jättebra avrinning
• Fantastisk glans & lyster
• Man behöver inte göra om det

Vill du ha mer information, läs mer här.

Ångtvätt

Vi erbjuder ångtvätt med hjälp av EV 3000i. En rengöringsteknik som innebär att man använder torrånga, vilket betyder att det är 95% ånga och 5% vatten. Den lilla mängden vätska ger möjligheten för att kunna rengöra nästan allt utan risk för skada. EV 3000i är ett modernt och miljövänligt sätt för rengöring av de flesta ytorna i bilen.
Smuts, fett, bakterier och dålig lukt avlägsnas enkelt, helt utan användning av skadliga kemikalier och därmed utan risk för allergisk reaktion. Allt som rengörs blir även desinfekterat eftersom du rengör med ånga.

Med EV 3000i kan du rengöra:

• Bilens rutor och dörrar.
• Bilens klädsel (gäller både tyg och skinn).
• Ratten och andra plast/gummiytor i bilens inredning.
• Bilens fälgar.

EV 3000i fungerar även för att avlägsna asfaltstänk på lacken samt för att
ta bort rester från emblem och klisterlappar.

Helrekond

Här kan du få hjälp att tvätta motorn och motorutrymmet så att det blir rent från olja, smuts och avlagringar. Det gör att det vardagliga underhållet går lättare och smidigare när motorutrymmet är rent. Även om eller när du ska sälja din bil så är det en bra investering att göra en ordentlig motortvätt.

Keramisk fälgbehandling

Fälgar blir oftast väldigt smutsiga och utsätts för tuffa förhållanden, allt ifrån salt, tjära, smuts från vägen eller järnpartiklar ifrån bromsar då kan det vara svårt att få dem rena.
Med vår fälgbehandling så ser vi till att fälgarna ser nya ut och får tillbaka sin lyster och glans

Klädseltvätt/Lädervård

Rent och fräscht även på insidan av bilen – vi hjälper dig att utföra klädseltvätt. Många upplever efter en sådan behandling att bilen känns som ny igen. Ibland kan det vara på grund av vardaglig användning man bara vill putsa upp och göra rent, eller om det av någon anledning blivit fläckar eller smuts på bilens klädsel. Då kan du få hjälp här att tvätta och göra den ren igen. Precis som skor, jackor eller andra läderprodukter så behöver den läder du eventuellt har i bilen särskild vård och särskilda produkter för att hålla längre. Vi har de produkterna som behövs så välkommen till MT Bilrekond så tar vi hand om det för dig.

SANERING

Kanske bilen varit med om något särskilt eller du haft djur i bilen och vill sanera den inför försäljning, då kan vi hjälpa till med det. Med rätt produkter och erfarenhet blir bilen ren och fräsch igen.

Rekonditionering

Det här är en grundlig tvätt och rengöring av bilens utsida och insida och skapar en riktigt härlig nybilskänsla. Antingen du gör det för din egen del eller inför en försäljning av bilen så är det en typ av bilvård som är väldigt uppskattat och är en bra investering för att bibehålla eller höja bilens värde.

NYHETER

Har du frågor?

Kontaktformulär
reCAPTCHA

MT Bilrekond i Göteborg AB • Stora Åvägen 17, 436 34 Askim • 031-28 24 41 • mt@mtbilrekond.se