BILVÅRD & BILPOLERING
MÖLNDAL, MÖLNLYCKE, ASKIM & VÄSTRA FRÖLUNDA

Välkommen till MT Bilrekond i Askim nära exempelvis Mölndal, Västra Frölunda och Mölnlycke. Här får du och din bil den bästa tänkvärda servicen när det handlar om bilvård. Med över 35 år i branschen så har jag och teamet hunnit samla på oss mycket kunskap och erfarenhet kring bland annat bilpolering. Vi tar hand om både insidan och utsidan av bilen och hjälper gärna både företag och privatkunder. Här nedan kan du läsa om de olika tjänsterna firman erbjuder. Hör gärna av dig om du har några frågor kring våra olika tjänster av bilvård.

Perma-shine lackkonservering

Med professionellt utförd bilpolering står lacken emot och stöter bort smuts bättre. Du skyddar lacken så att den håller sig fin och glansig längre. Vi är specialiserade på Permashine som är lackkonservering. Metoden och produkten skyddar lacken mot vägsalt, smuts, solens UV-strålning och har en garantitid på 6 år. Utan det blir lackytan så småningom spröd och torr och därmed mer mottaglig för angrepp. Utöver Permashine erbjuder vi även Ceramic Pro som är en effektiv behandling för att skydda ytskiktet och gör att lacken blir både högglansig och super hydrofobisk. Efter behandlingen bildas en mycket stark och tålig barriär som förhindrar påverkan på lacken från is, snö, UV-strålning och skadliga kemiska lösningar med mera.

Bilder från en behandling:

Helrekond

Här kan du få hjälp att tvätta motorn och motorutrymmet så att det blir rent från olja, smuts och avlagringar. Det gör att det vardagliga underhållet går lättare och smidigare när motorutrymmet är rent. Även om eller när du ska sälja din bil så är det en bra investering att göra en ordentlig motortvätt.

Klädseltvätt/Lädervård

Rent och fräscht även på insidan av bilen – vi hjälper dig att utföra klädseltvätt. Många upplever efter en sådan behandling att bilen känns som ny igen. Ibland kan det vara på grund av vardaglig användning man bara vill putsa upp och göra rent, eller om det av någon anledning blivit fläckar eller smuts på bilens klädsel. Då kan du få hjälp här att tvätta och göra den ren igen.

Precis som skor, jackor eller andra läderprodukter så behöver den läder du eventuellt har i bilen särskild vård och särskilda produkter för att hålla längre. Vi har de produkterna som behövs så välkommen till MT Bilrekond så tar vi hand om det för dig.

Bilder från en behandling:

Sanering

Kanske bilen varit med om något särskilt eller du haft djur i bilen och vill sanera den inför försäljning, då kan vi hjälpa till med det. Med rätt produkter och erfarenhet blir bilen ren och fräsch igen.

​Rekonditionering

Det här är en grundlig tvätt och rengöring av bilens utsida och insida och skapar en riktigt härlig nybilskänsla. Antingen du gör det för din egen del eller inför en försäljning av bilen så är det en typ av bilvård som är väldigt uppskattat och är en bra investering för att bibehålla eller höja bilens värde.

Ångtvätt

Vi erbjuder ångtvätt med hjälp av EV 3000i. En rengöringsteknik som innebär att man

använder torrånga, vilket betyder att det är 95% ånga och 5% vatten. Den lilla mängden vätska ger möjligheten för att kunna rengöra nästan allt utan risk för skada. EV 3000i är ett modernt och miljövänligt sätt för rengöring av de flesta ytorna i bilen.
Smuts, fett, bakterier och dålig lukt avlägsnas enkelt, helt utan användning av skadliga kemikalier och därmed utan risk för allergisk reaktion. Allt som rengörs blir även desinfekterat eftersom du rengör med ånga.

Med EV 3000i kan du rengöra:Bilens rutor och dörrar.
Bilens klädsel (gäller både tyg och skinn).
Ratten och andra plast/gummiytor i bilens inredning.
Bilens fälgar.

EV 3000i fungerar även för att avlägsna asfaltstänk på lacken samt för att
ta bort rester från emblem och klisterlappar.

NYHETER

Har du frågor?

Kontaktformulär
reCAPTCHA

MT Bilrekond i Göteborg AB • Stora Åvägen 17, 436 34 Askim • 031-28 24 41 • mt@mtbilrekond.se